Hero afbeelding

Over ons

Bij Essentials streven we ernaar dé toonaangevende leverancier te zijn van stijlvol en functioneel meubilair voor de horeca- en eventbranche. Lees verder om meer te ontdekken over onze achtergrond, kernwaarden en onze toewijding aan kwaliteit en service.

Onderdeel van VEBA

Essentials is een merk van de Nederlandse groothandel VEBA. VEBA staat bekend om het produceren, importeren en exporteren van hoogwaardige collecties voor horeca, evenementen, en home & garden settings. Met een wereldwijde aanwezigheid levert VEBA via een breed netwerk van verkooppartners, waaronder bouwmarkten, tuincentra, importeurs, projectinrichters en webshops.

Info Image
Info Image

Efficiënte en betrouwbare levering

Dansen op een leuk feest, eten in een sfeervol restaurant of genieten van tijd in de tuin met het gezin. Als webshop, projectinrichter of verhuurbedrijf zie je deze flexibiliteit terug in het Essentials assortiment.

Waar stijl en functionaliteit samenkomen om unieke sferen te creëren.

Info Image

Interne productontwikkeling

Bij Essentials combineren we functionaliteit en stijl tot verfijnde ontwerpen. Elk meubelstuk wordt met oog voor detail ontwikkeld om een moderne, aantrekkelijke sfeer te creëren. Door hoogwaardige materialen te gebruiken en zorgvuldig te ontwerpen, leveren we betrouwbare producten die langdurig meegaan en veelzijdig inzetbaar zijn.

 

Flexibele leveringsopties

Essentials biedt flexibele leveringsmethoden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om leveringen per doos, pallet of volledige container, we zorgen ervoor dat je bestelling veilig en efficiënt wordt verzonden, ongeacht de grootte.

Info Image